Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι την προηγούμενη ημέρα και το κόβουμε σε τρία μέρη. 2. Διαλύουμε τη μαρμελάδα με το χλιαρό νερό και κονιάκ να γίνει πηχτό σιρόπι. 3. Αλείφουμε ένα κομμάτι παντεσπάνι με τη μαρμελάδα βάζουμε 1 φλιτζάνι σαντιγί. Έπειτα δεύτερο και τρίτο κομμάτι. 4. Αλείφεται η επιφάνεια και τα πλάγια με τη σαντιγί και ρίχνουμε τρούφα σοκολάτας. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Μπαίνει στο ψυγείο. 
Υλικά
1 δόση(-εις) Παντεσπάνι αμυγδάλου
4 φλιτζάνι(-ια) Κρέμα σαντιγύ
0,5 φλιτζάνι(-ια) Μαρμελάδα βερύκοκο
1 φλιτζανάκι(-ια) Κονιάκ
1 φλιτζανάκι(-ια) Νερό
Επιστροφή Τούρτα σαντιγί Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές