1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το κακάο και τη σοκολάτα καλά ώστε να γίνει πολύ αφράτο και προσθέτουμε τα αμύγδαλα αφού τα κάνουμε πραλίνα.
2. Ανακατεύουμε το γάλα και το κονιάκ σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα τα μπισκότα.
3. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε δίσκο σε σχήμα 4Χ4 ύψος και βάζουμε ανάμεσα το μείγμα βουτύρου, καθώς και από πάνω και στο πλάι.
3. Πασπαλίζουμε με τρούφα και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μια νύχτα πριν το σερβίρουμε. |