Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το κακάο και τη σοκολάτα καλά ώστε να γίνει πολύ αφράτο και προσθέτουμε τα αμύγδαλα αφού τα κάνουμε πραλίνα. 2. Ανακατεύουμε το γάλα και το κονιάκ σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα τα μπισκότα. 3. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε δίσκο σε σχήμα 4Χ4 ύψος και βάζουμε ανάμεσα το μείγμα βουτύρου, καθώς και από πάνω και στο πλάι. 3. Πασπαλίζουμε με τρούφα και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μια νύχτα πριν το σερβίρουμε. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Είναι πολύ νόστιμο και πολύ καλό για παιδικά πάρτυ. 
Υλικά
1 πακέτο(-α) Βούτυρο
100 γραμ. Ζάχαρη
όσο σηκώσει Τρούφα σοκολάτας
1 πακέτο(-α) Μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου
3 κουταλιά(-ές) Κακάο
4 πλακάκι(-ια) Κουβερτούρα
1 φλιτζάνι(-ια) Γάλα
0,2 φλιτζάνι(-ια) Κονιάκ
Επιστροφή Χτιστό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές