1. Βράζουμε τα κάστανα με λίγο αλάτι αφού τα χαράξουμε σταυρωτά πάνω στη μύτη. Βάζουμε 15 κάστανα να βράσουν 15’ της ώρας. Τα ξεφλουδίζουμε ζεστά.
2. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη αλέθουμε τα βρασμένα κάστανα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
3. Ενώνουμε όλα τα υλικά.
4. Τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν περίπου 1 ώρα ώστε να πλάθονται.
5. Φτιάχνουμε μπαλάκια βουτώντας τα χέρια μας σε λικέρ και τα περνάμε από την τρούφα.
6. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο πριν το σερβίρισμα. |