Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το κοτόπουλο. 2. Το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και το σβήνουμε με το κρασί. 3. Αλατίζουμε, προσθέτουμε και λίγο νερό και το βράζουμε μέχρι να ψηθεί, περίπου 1 ώρα. 4. Ρίχνουμε το λεμόνι και τη φασκομηλιά στο τέλος, κλείνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα λίγο ακόμα για να συνεχίσει ο βρασμός. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Κοτόπουλο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια χοντροκομμένα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Ελαιόλαδο
0,5 φλιτζάνι(-ια) Ασπρο κρασί
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
λίγο Αλάτι
2 κλαράκι(-ια) Φασκομηλιά
Επιστροφή Κοτόπουλο με φασκομηλιά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές