Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα φασόλια σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.Αφού ψηθούν τα αλατίζουμε. 2. Τα σερβίρουμε με ψιλοκομένο κρεμμύδι, μαϊντανό ψιλοκομένο και λάδι. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Φασόλια μαυρομάτικα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Ελαιόλαδο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
0,5 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές