Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
1. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό ελαφρά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. 2. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα κα πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τυλίγουμε στην τρούφα. 3. Τα βάζουμε στο ψυγείο.
Υλικά
2 κούπα(-ες) Ζάχαρη
1 κούπα(-ες) Νερό
3 κούπα(-ες) Καρύδι ψιλοκομμένο
1,5 κούπα(-ες) Φρυγανιά θρυμματισμένη
0,3 κούπα(-ες) Κακάο
1 τεμάχιο(-α) Βανίλια (-ες)
Τρουφάκια καρύδι