Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα όσπρια όλα μαζί να ψηθούν και τα σουρώνουμε. 2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, τα αυγά χτυπημένα και λίγο αλεύρι για να σφίξει το μίγμα. 3. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες να ροδίσουν και από τις δυο μεριές. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Όσπρια (φασόλια, κουκιά, ρεβίθια, φάβα)
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια τριμμένα
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο τριμμένο
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
όσο χρειαστεί Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Επιστροφή Κεφτέδες με όσπρια Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές