Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τα λαχανικά. 2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα «μαραίνουμε» στην κατσαρόλα με το λάδι. 3. Ρίχνουμε τους πλυμένους και καθαρισμένους χοχλιούς και τους ανακατεύουμε λίγο με το λάδι.. 4. Ρίχνουμε τα κολοκύθια, τα φασόλια και τις μελιτζάνες κομμένα σε κομμάτια. Σε λίγο ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες ψιλοκομμένες και τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και τα ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα βλήτα. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να ψηθούν όλα τα λαχανικά και να πει το νερό του. 
 
 
Υλικά
3 τεμάχιο(-α) Μελιτζάνα(-ες)
4 τεμάχιο(-α) Κολοκυθάκια
2 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
30 τεμάχιο(-α) Χοχλιοί (σαλιγκάρια)
0,5 κιλό(-ά) Βλήτα
300 γραμ. Φασολάκια
3 τεμάχιο(-α) Πιπεριές πράσινες
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
2 τεμάχιο(-α) Πατάτες
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Σοφεγάδα με χοχλιούς (σαλιγκάρια) Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές