Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Σε καλάθι βάζουμε μια στρώση ελιές, μια στρώση αλάτι ψιλό ή χοντρό και συνεχίζουμε εναλλάξ μέχρι να τελειώσουν. 2. Σε 15 – 20 μέρες βάζουμε σε λεκάνη, όπου προσθέτουμε το χυμό 4 πορτοκαλιών, 4 λεμονιών, λίγο ξύδι, λίγο λάδι, αρισμαρί, νερό που έχουμε βράσει δαφνόφυλλα, να σκεπαστούν και λίγο αλεύρι και τις αφήνουμε εκεί 4 – 5 μέρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. 3. Τις μοιράζουμε σε βάζα, συμπληρώνουμε με νερό και πάνω βάζουμε λίγο λάδι και λίγο αλάτι 
 
 
Υλικά
4 τεμάχιο(-α) Πορτοκάλι
4 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
λίγο Ξύδι
λίγο Λάδι
λίγο Αλάτι
Επιστροφή Ελιές μαύρες μυρωδάτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές