Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το περνάμε με το λεμόνι για να μην μαυρίσει.Το λιώνουμε με το πιρούνι. 2. Πλένουμε το κόλιαντρο και το ψιλοκόβουμε μαζί και το κρεμμύδι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και με το λιωμένο αβοκάντο. 3. Κόβουμε την ντομάτα σε κύβους και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 4. Το σερβίρουμε σε μπολ και το τρώμε με παξιμαδάκια κρίθινα κατά προτίμηση. 
 
 
Υλικά
1 ματσάκι(-ια) Κόλιαντρο
1 τεμάχιο(-α) Αβοκάντο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
3 κουταλιά(-ές) Λεμόνι (-α)
1 τεμάχιο(-α) Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Επιστροφή Σάλτσα με κόλιαντρο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές