Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πατάτες κομμένες σε κομμάτια, τις ντομάτες και τον ξινόχοντρο θρυματισμένο. 2. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για μισή ώρα περίπου, κουνώντας την κατσαρόλα κατά διαστήματα για να μην κολλήσει το φαγητό. 
 
 
Υλικά
1 ποτήρι(-ια) Ξινόχοντρος
1 κιλό(-ά) Πατάτες
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες) ψιλοκομμένη (-ες)
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Ξινόχοντρος με πατάτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές