Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τις ντομάτες (αφού τις πλύνουμε) κατά μήκος και ρίχνουμε στην επιφάνεια πολύ χοντρό αλάτι. 2. Τις αφήνουμε στον ήλιο να συρρικνωθούν. 3. Βγάζουμε το πολύ αλάτι και τις βάζουμε στο φούρνο να στραγγίξουν κι άλλο. Μετά τις βάζουμε στο λάδι. Οι λιαστές ντομάτες ταιριάζουν με σαλάτες, σάλτσες, σάντουιτς αλλά χρησιμοποιούνται και σαν ορεκτικό. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Όταν μπουν στον φούρνο τις κόβουμε πρώτα σε μικρότερα κομμάτια 
Υλικά
λίγο Αλάτι χοντρό
λίγο Λάδι
Επιστροφή Λιαστές ντομάτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές