1. Ανακατεύουμε το προζύμι με 1,5 ποτήρι νερό και ½ κιλό αλεύρι, το ζυμώνουμε και το αφήνουμε μια νύχτα ν’ ανέβει.
2. Το άλλο πρωί χτυπάμε το λάδι και το βούτυρο με το γάλα και τα ρίχνουμε στο προζύμι. Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα. Συνεχίζοντας το ζύμωμα ρίχνουμε λίγο-λίγο το υπόλοιπο αλεύρι, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά. Τα ζυμώνουμε λίγο ακόμα και αφήνουμε το ζυμάρι να «ξεκουραστεί».
3. Ανοίγουμε μέτριο φύλλο, κόβουμε στρογγυλά κομμάτια μεγέθους πιάτου τσαγιού, βάζουμε μια κουταλιά μυζήθρα και τα διπλώνουμε τετράγωνα ή μισοφέγγαρα.
4. Τα αφήνουμε να ανέβουν, τα αλείφουμε με αυγό, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε. |