1. Ετοιμάζουμε μαλακή ζύμη ανακατεύοντας λάδι, νερό, τσικουδιά, μπέϊκιν, ζάχαρη και όσο αλεύρι σηκώσει. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
2. Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας καλά τη μυζήθρα με τη ζάχαρη, τα αυγά και το βούτυρο.
3. Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1,5 εκ. και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια με το άνοιγμα ενός μεγάλου ποτηριού.. Απλώνουμε πάνω 1 κουταλιά μυζήθρα και τσιμπούμε γύρω-γύρω τη ζύμη με τα δάκτυλά μας, (τον δείκτη και τον αντίχειρα), ώστε να μοιάζουν με λυχναράκια.
4. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με κανέλλα, και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 20-25 λεπτά. |