Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ανακατεύουμε τον κιμά, το αυγό, τον δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι και το μουλιασμένο ψωμί. Προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι και πλάθουμε το μίγμα. 2. Φτιάχνουμε μπαλάκια με το μίγμα, όσο μικρά ή μεγαλύτερα θέλουμε. 3. Αλευρώνουμε τα μπαλάκια του κιμά φροντίζοντας να φύγει το πολύ αλεύρι. Τα πατάμε με τις παλάμες μας να γίνουν πιο πλακουτσωτά. 4. Τα τηγανίζουμε σε λάδι που καίει και μειώνουμε τη θερμοκρασία όταν κοκκινίσουν για να ψηθούν και στο εσωτερικό τους. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Κιμάς
1 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 κουταλιά(-ές) Δυόσμος ψιλοκομμένος
όσο χρειαστεί Αλεύρι
1 κουταλιά(-ές) Λάδι
όσο θέλουμε Αλάτι
όσο θέλουμε Πιπέρι
2 φέτα(-ες) Ψωμί μουσκεμένο και στιμμένο ελαφρά
όσο χρειαστεί Λάδι για τηγάνισμα
Επιστροφή Κεφτέδες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές