Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη τμηματικά και ρίχνουμε αφού χτυπηθεί καλά το μείγμα τα κροκάδια των αυγών. 2. Προσθέτουμε το αλεύρι και βάζουμε τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη μαλακιά. 3. Την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1 ½ εκατοστού περίπου. Κόβουμε με κουπα τη ζύμη σε μικρούς δίσκους διαμέτρου 6 εκατοστών. Στους μισούς δίσκους κόβουμε 3 τρυπούλες ή μια στο κέντρο μεγαλύτερη. 4. Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο επί 6-7 λεπτά. Όταν κρυώσουν, απλώνουμε τη μαρμελάδα ανάμεσα σε δύο μπισκότα. 
 
 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Φρέσκο βούτυρο
0,75 φλιτζάνι(-ια) Ζάχαρη
2 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
1 τεμάχιο(-α) Ασπράδι(-α) αυγού(ών)
3 φλιτζάνι(-ια) Αλεύρι
ελάχιστο Αλάτι
όσο χρειαστεί Μαρμελάδα κυδώνι
Επιστροφή Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές