Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το αρνάκι και το κόβουμε σε κομμάτια. 2. Το τσιγαρίζουμε στο λάδι και προσθέτουμε νερό για να ψηθεί για μισή ώρα. 3. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις ρίζες τους, τις λεμονίζουμε, τις κόβουμε στη μέση και τις προσθέτουμε στο κρέας μαζί με τα μάραθα ψιλοκομμένα και τα κρεμμυδάκια. 4. Όταν ψηθεί το φαγητό, προσθέτουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Αρνί
6 τεμάχιο(-α) Αγκινάρες
1 ματσάκι(-ια) Μάραθο
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
2 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
3 τεμάχιο(-α) Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Επιστροφή Αρνί με αγκινάρες αυγολέμονο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές