Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα πλένουμε. 2. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσει η ρίζα τους. 3. Τα ανασύρουμε και τα σερβίρουμε με λαδολέμονο. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Τα χόρτα μπορεί να είναι βλήτα, ραδίκια κάθε είδους, στίφνος, γαλατσίδες, τσουκνίδες κ.λ.π. Μπορούμε να τα σερβίρουμε με βραστή πατάτα και βραστά κολοκυθάκια, βραστά φασολάκια, βραστή πιπεριά. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Χόρτα
1 φλιτζανάκι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι(-ια) Αλάτι
Επιστροφή Χόρτα ή λαχανικά βραστά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές