Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ρίχνουμε το λάδι μαζί με το τριμμένο κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα και αφού τσιγαριστεί για 5 λεπτά, ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές κομμένες σε χοντρά κομμάτια. 2. Ρίχνουμε τη ντομάτα και την ρίγανη και τη κόκκινη πιπερίτσα. 3. Όταν ψηθούν οι πιπεριές ρίχνουμε και τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες. 4. Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και σερβίρουμε. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Το πόσο θα καίει το φαγητό εξαρτάται από πόσες πιπερίτσες θα βάλουμε και αν θα σπάσουμε την πιπερίτσα ή όχι. Αν απλά την ρίξουμε μέσα, το φαγητό δεν είναι πικάντικο. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Λουκάνικα παραδοσιακά
5 τεμάχιο(-α) Πιπεριές πράσινες
2 τεμάχιο(-α) Πιπεριά κόκκινη
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
2 κουταλιά(-ές) Ρίγανη
3 τεμάχιο(-α) Πιπερίτσες
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
Επιστροφή Σπετσοφάι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές