Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα βλήτα για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε. 2. Στη συνέχεια βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τα κρεμύδια και το σκόρδο και τα ψήνουμε 5 λεπτά περίπου. 3. Ρίχνουμε τα βλήτα σε μία κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. 4. Μαγειρεύουμε περίπου 15 - 20 λεπτά. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Βλήτα
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 τεμάχιο(-α) Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα(-ες) τριμμένη(-ες)
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Βλήτα με ντομάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές