Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. 2. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. 3. Τις βάζουμε σε σαλατιέρα με λίγο από το ζουμί τους αν μας αρέσει. 4. Προσθέτουμε λαδόξυδο και ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε λεμόνι αντί ξύδι αν θέλουμε. 
 
 
Υλικά
4 τεμάχιο(-α) Αγκινάρες
λίγο Αλάτι
4 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι
Επιστροφή Αγκινάρες σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές