Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με λεμόνι. 2. Πλένουμε καλά το μαρούλι, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε σε σαλατιέρα. 3. Προσθέτουμε τις αγκινάρες κομμένες σε φέτες, το κρεμμύδι, 2-3 κλαράκια άνιθο, αλάτι, λάδι και ξύδι και ανακατεύουμε. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Μαρούλι
2 τεμάχιο(-α) Αγκινάρες
1 τεμάχιο(-α) Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο Αλάτι
4 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 κουταλιά(-ές) Ξύδι
λίγο Ανιθο
Επιστροφή Αγκινάρες και μαρούλι σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές