1. Ζεσταίνουμε το γάλα, το βούτυρο και τη ζάχαρη.
2. Διαλύουμε τη μαγιά σε 4 κουταλιές χλιαρό νερό και την προσθέτουμε στο μείγμα του γάλακτος.
3. Όταν γίνει χλιαρό προσθέτουμε το αυγό ελαφρά χτυπημένο, ελάχιστο αλάτι και το αλεύρι.
4. Χτυπάμε έως ότου γίνει ο χυλός λείος.
5. Αφήνουμε να μείνει σκεπασμένος σε χλιαρό μέρος έως ότου διπλασιαστεί σε όγκο.
6. Αλείφουμε με βούτυρο ένα τηγάνι και ρίχνουμε ένα φλιτζάνι του καφέ από το χυλό.
7. Ψήνουμε και από τις 2 μεριές μερικά λεπτά. |