Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα παντζάρια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε κύβους. 2. Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι, το γιαούρτι, το σκόρδο, τα καρύδια και αλάτι και όλα μαζί τα ρίχνουμε πάνω στα παντζάρια και ανακατεύουμε τη σαλάτα. 3. Στο πάνω μέρος της σαλάτας απλώνουμε γιαούρτι και γαρνίρουμε με λίγα κομμάτια παντζάρια. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο τη σαλάτα πριν την σερβίρουμε. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Παντζάρια
3 σκελίδα(-ες) Σκόρδο κοπανισμένο
300 γραμ. Γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιά(-ές) Καρύδι ψιλοκομμένο
5 κουταλιά(-ές) Λάδι
λίγο Αλάτι
3 κουταλιά(-ές) Ξύδι
Επιστροφή Παντζαροσαλάτα με καρύδια και γιαούρτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές