Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τη γλιστρίδα και την κόβουμε κομμάτια. 2. Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι, το σκόρδο, το αλάτι και το γιαούρτ. Προσθέτουμε τα καρύδια. 3. Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τη γλιστρίδα. 3. Ανακατεύουμε τη σαλάτα και την αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο πριν τη σερβίρουμε. 
 
 
Υλικά
1 ματσάκι(-ια) Γλιστρίδα
200 γραμ. Γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιά(-ές) Ελαιόλαδο
1 σκελίδα(-ες) Σκόρδο κοπανισμένο
2 κουταλιά(-ές) Καρύδι χοντροαλεσμένο
όσο θέλουμε Χυμός λεμονιού
λίγο Αλάτι
Επιστροφή Σαλάτα με γλιστρίδα και γιαούρτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές