Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε. Τα βάζουμε σε μπολ, τα αλατίζουμε, προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη και περιχύνουμε με το λάδι. Λίγο ξύδι πάει πολύ. Ανακατεύουμε τη σαλάτα. 
 
 
Υλικά
150 γραμ. Γλιστρίδα
2 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμυδάκια φρέσκα
10 τεμάχιο(-α) Ελιές
λίγο Κάπαρη
λίγο Αλάτι
4 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Μαρούλι
λίγο Ξύδι
Επιστροφή Σαλάτα με γλιστρίδα και κάπαρη Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές