Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1.Κόβουμε τις άκρες και πλένουμε τα φασολάκια. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. 2. Πλένουμε και βράζουμε τα παντζάρια με το φλούδι τους. Τα ξεφλουδίζουμε και το κόβουμε κομμάτια. 3. Κόβουμε την ντομάτα σε κομμάτια. 4. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τον μαϊντανό, το ξύδι, το λάδι και λίγο αλάτι αν χρειάζεται. 5. Προσθέτουμε και ελιές ξυδάτες. Πολύ ωραία και δροσερή σαλάτα. Τα φασολάκια μπορεί να είναι αμπελοφάσουλα ή κανονικά πράσινα φασολάκια. 
 
 
Υλικά
300 γραμ. Φασολάκια
3 τεμάχιο(-α) Παντζάρια
1 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
όσο χρειαστεί Λάδι
2 κουταλιά(-ές) Ξύδι
όσο χρειαστεί Αλάτι
5 κλαράκι(-ια) Μαϊντανός
10 τεμάχιο(-α) Ελιές
Επιστροφή Αμπελοφάσουλα σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές