Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1.Πλένουμε το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια. 2. Το βράζουμε σε νερό με αλάτι για 10-15 λεπτά και το στραγγίζουμε. 3. Το βάζουμε σε ταψί - πυρέξ. Απλώνουμε το τριμμένο τυρί. 4. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. 5. Περιχύνουμε το κουπίδι με τη σάλτσα και 5. Σκορπάμε επάνω τη φρυγανιά. Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να κοκκινήσει το φαγητό. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Μέτριο κουνουπίδι
4 κουταλιά(-ές) Ελαιόλαδο
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
100 γραμ. Τυρί τριμμένο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 κουταλιά(-ές) Μουστάρδα
500 γραμ. Γιαούρτι
3 κουταλιά(-ές) Φρυγανιά θρυμματισμένη
Επιστροφή Κουνουπίδι με γιαούρτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές