Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε το κουνουπίδι και το χωρίζουμε με μικρά μουκέτα. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό για λίγα λεπτά (10 περίπου) για να μην πολυψηθεί. 2. Ετοιμάζουμε ένα παχύρρευστο χυλό με: - 3 αυγά - 100 γραμ. τριμμένο τυρί - Λίγο αλάτι - 1 κουταλιά λάδι - 3-4 κουταλιές αλεύρι 3. Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι, βουτάμε κάθε κομμάτι κουνουπίδι στο χυλό και το τηγανίζουμε να ροδίσει. 
 
 
Υλικά
3 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
100 γραμ. Τυρί τριμμένο
λίγο Αλάτι
1 κουταλιά(-ές) Λάδι
3 κουταλιά(-ές) Αλεύρι
1 τεμάχιο(-α) Κουνουπίδι
αρκετό Λάδι για τηγάνισμα
Επιστροφή Κουνουπίδι τηγανητό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές