Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1.Πλένουμε το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια. 2. Το βράζουμε σε νερό με αλάτι για 15-20 λεπτά και το στραγγίζουμε. 3. Τα ραντίζουμε με λάδι και λεμόνι και σερβίρουμε. Μπορούμε να το συνοδέψουμε με βραστές πατάτες. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Μέτριο κουνουπίδι
4 κουταλιά(-ές) Ελαιόλαδο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 τεμάχιο(-α) Λεμόνι (-α)
Επιστροφή Κουνουπίδι βραστό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές