Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τις μπάμιες αφαιρώντας προσεκτικά το κοτσάνι και τις πλένουμε. 2. Στη συνέχεια, σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι για 5 λεπτά και ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια καθώς και τις μπάμιες. 3. Αφού τα ανακατώσουμε για λίγο όλα μαζί τα υλικά, προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και τις αφήνουμε να ψηθούν και να πιουν το νερό τους. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μπάμιες
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες) ψιλοκομμένη (-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
3 τεμάχιο(-α) Πατάτες
Επιστροφή Μπάμιες με ντομάτα και πατάτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές