Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τα πράσα και τα χοντροκόβουμε. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 2-3 λεπτά (αν θέλουμε) για να φύγει η σπριρτάδα τους. 2. Τα συρώνουμε και τα τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι. Ρίχνουμε το σέλινο και λίγο αλάτι, πιπέρι και αμέσως μετά τις ντομάτες και 1 ποτήρι νερό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Μπορούμε να προσθέσουμε και σαλιγκάρια (χοχλιούς). 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Πράσο (-α)
0,5 ποτήρι(-ια) Ελαιόλαδο
150 γραμ. Σέλινο ψιλοκομμένο
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες) ψιλοκομμένη (-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Πράσα με ντομάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές