Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τις αγκινάρες για 10 λεπτά και τις στραγγίζουμε. 2. Τις κόβουμε φετούλες και τις τηγανίζουμε λίγο να ροδίσουν. 3. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το μπέΙκιν, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις αγκινάρες. Όταν κοκκινήσει η μια πλεύρά, γυρνάμε την ομελέτα με ένα μεγάλο πιάτο να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Προσοχή στο αλάτι γιατί το τυρί θα κάνει το φαγητό αλμυρό. 
 
 
Υλικά
5 τεμάχιο(-α) Καρδιές Αγκινάρας
3 κουταλιά(-ές) Ελαιόλαδο
4 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
100 γραμ. Τριμμένο τυρί
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 κουταλιά(-ές) Γάλα
1 κουταλάκι(-ια) Μπέικιν πάουντερ
Επιστροφή Αγκινάρες με αυγά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές