1. Πλένουμε τα λαχανικά.
2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα «μαραίνουμε» στην κατσαρόλα με το λάδι. Ρίχνουμε τα κολοκύθια, τα φασόλια και τις μελιτζάνες κομμένα σε κομμάτια.
3. Σε λίγο ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες σε φέτες και τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και τα ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα βλήτα. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να ψηθούν όλα τα λαχανικά και να πει το νερό του. Στο τέλος, μπορώ να προσθέσω κομμάτια φέτα, αν θέλω. |