Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τα λαχανικά. 2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα «μαραίνουμε» στην κατσαρόλα με το λάδι. Ρίχνουμε τα κολοκύθια, τα φασόλια και τις μελιτζάνες κομμένα σε κομμάτια. 3. Σε λίγο ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες σε φέτες και τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και τα ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα βλήτα. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να ψηθούν όλα τα λαχανικά και να πει το νερό του. Στο τέλος, μπορώ να προσθέσω κομμάτια φέτα, αν θέλω. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Αν δεν έχουμε βλήτα μπορούμε να βάλουμε σέσκουλα. 
Υλικά
2 τεμάχιο(-α) Μελιτζάνα(-ες)
5 τεμάχιο(-α) Κολοκύθια
200 γραμ. Φρέσκα φασολάκια
2 τεμάχιο(-α) Πιπεριά πράσινη
0,5 κιλό(-ά) Βλήτα
2 τεμάχιο(-α) Πατάτες
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
1 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
300 γραμ. Φέτα
100 γραμ. Ξινόχοντρος
Επιστροφή Σοφεγάδα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές