Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χωρίζουμε τη ρίζα από τα φύλλα των παντζαριών. Τα πλένουμε καλά. 2. Σε νερό αλατισμένο που βράζει ρίχνουμε τις ρίζες και τις βράζουμε έως ότου μαλακώσουν. 3. Χωριστά βράζουμε τα φύλλα και αυτά σε αλατισμένο νερό. 4. Καθαρίζουμε τις ρίζες από το φλοιό τους και τις κόβουμε ρε ροδέλες. 5. Βάζουμε τις ροδέλες και τα φύλλα σε πιατέλα και ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Παντζάρια
6 κουταλιά(-ές) Λάδι
3 κουταλιά(-ές) Ξύδι
λίγο Αλάτι
Επιστροφή Παντζάρια βραστά σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές