Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και κόβουμε το μοσχάρι σε μπουκιές.Σε μια κατσαρόλα, το κοκκινίζουμε ελαφρά στο λάδι και το κρεμμύδι. 2. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και όταν ψηθεί επί μισή ώρα περίπου, προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, τη δάφνη, τον φλοιό πορτοκαλιού, την κανέλλα και το πιπέρι. 3. Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί και να πήξει η σάλτσα. 
 
 
Υλικά
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
1 κιλό(-ά) Μοσχάρι
1 τεμάχιο(-α) Κανέλλα
1 φύλλο(-α) Δάφνη
1 τεμάχιο(-α) Φλοιός πορτοκαλιού
Επιστροφή Μοσχάρι κοκκινιστό με πορτοκάλι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές