Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Τσιγαρίζουμε την κολοκύθα με το κρεμμύδι και μισό ποτήρι λάδι και σιγοψήνουμε μέχρι να γίνει χυλός. 2. Προσθέτουμε το δυόσμο, τη φέτα τριμμένη, τα δύο αυγά χτυπημένα και το ρύζι. 3. Ετοιμάζουμε ζύμη με τα υπόλοιπα υλικά και ανοίγουμε δυο φύλλα. 4. Στρώνουμε το ένα σε λαδωμένο ταψί, απλώνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, αλείφουμε με αυγό ή λάδι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει. 
 
 
Υλικά
1,5 κιλό(-ά) Κολοκύθα σε κύβους
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 κουταλιά(-ές) Δυόσμος ψιλοκομμένος
1,5 κιλό(-ά) Φέτα
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 κουταλάκι(-ια) Αλάτι
0,5 ποτήρι(-ια) Γάλα
1 κουταλάκι(-ια) Μπέικιν πάουντερ
όσο χρειαστεί Αλεύρι
1 φλιτζάνι(-ια) Ρύζι
Επιστροφή Κολοκυθόπιτα γλυκιά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές