Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τη κολοκύθα φέτες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και την αφήνουμε σ’ ένα τρυπητό να στραγγίσει. 2. Αλευρώνουμε τις φέτες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. 3. Τις σερβίρουμε είτε όπως είναι, είτε περιχυμένες το λάδι του τηγανιού στο οποίο έχουμε προσθέσει χυμό λεμονιού ή ξύδι. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Γλυκοκολοκύθα
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
αρκετό Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
3 κουταλιά(-ές) Λεμόνι (-α)
Επιστροφή Κολοκύθα γλυκιά τηγανητή Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές