1. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε την κολοκύθα με το κρεμμύδι μέχρι να λιώσει. Στραγγίζουμε καλά.
2. Βράζουμε και τις πατάτες, τις λιώνουμε και τις προσθέτουμε στην κολοκύθα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, κρεμμύδι, τυρί και το αλεύρι μέχρι να γίνει σφιχτό το μείγμα.
3. Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Αν διαλυθεί θέλει περισσότερο αλεύρι.
4. Τις ψήνουμε να κοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. |