Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες. 2. Τα τρίβουμε (πατάτες και κρεμμύδια) και προσθέτουμε τα αυγά, το δυόσμο, το τυρί, το αλεύρι και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά. 2. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Γυρίζουμε τους κεφτέδες και από τις δύο πλευρές. Αν σκορπίσει η πρώτη κουταλιά, σημαίνει ότι το μίγμα χρειάζεται συμπληρωματικά αλεύρι. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Κρεμμύδι(-α)
0,5 κιλό(-ά) Πατάτες
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
300 γραμ. Αλεύρι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
2 κουταλιά(-ές) Δυόσμος ψιλοκομμένος
αρκετό Λάδι για τηγάνισμα
3 κουταλιά(-ές) Τυρί τριμμένο
Επιστροφή Κεφτέδες με κρεμμύδια Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές