Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
1. Ενώνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά τη ζύμη. 2. Πλάθουμε σε κορδόνια στο πάχος μολυβιού και τους δίνουμε διάφορα σχήματα. 3. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Υλικά
1,5 φλιτζάνι(-ια) Αλεύρι
1 κουταλάκι(-ια) Αλάτι
0,5 κουταλάκι(-ια) Μουστάρδα σε σκόνη
ελάχιστο Πιπέρι καγιέν
0,5 φλιτζάνι(-ια) Φρέσκο βούτυρο
1 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
0,5 φλιτζάνι(-ια) Τυρί τριμμένο
1 κουταλιά(-ές) Νερό
Κουλουράκια αλμυρά (Μπατόν Σαλέ)