Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Για τη ζύμη: Βάζουμε λάδι, 4ς κουταλιές γιαούρτι, μπέικιν και αλεύρι και τα ζυμώνουμε. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά. 2. Σάλτσα: βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τη ντομάτα, ρίγανη, πιπέρι και αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά περίπου. 3. Παίρνουμε ένα ταψί στρογγυλό και απλώνουμε μέσα τη ζύμη με τα χέρια μας να πιάσει όλη την επιφάνεια. Ρίχνουμε λίγο λάδι και μετά απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια το τυρί τριμμένο, τυρί φέτες, ζαμπόν, σάλτσα ντομάτας, ραντίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και εάν θέλουμε προσθέτουμε τα αυγά. Ακόμα μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριές και φέτες ντομάτας. 4. Ψήνουμε σε φούρνο 170 βαθμούς. 5. Για τη γέμιση χρειάζονται: 1/2 κιλό ντομάτα, φέτες ζαμπόν, φέτες τυρί, μανιτάρια, 3 αυγά, λάδι, τυρί τριμμένο. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Γιαούρτι
8 κουταλιά(-ές) Λάδι
2 φλιτζάνι(-ια) Αλεύρι
λίγο Αλάτι
3 κουταλάκι(-ια) Μπέικιν πάουντερ
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
αρκετό Ζαμπόν
αρκετό Τυρί
αρκετό Μανιτάρια
3 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
αρκετό Τυρί τριμμένο
Επιστροφή Πίτσα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές