Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Λιώνουμε τη μυζήθρα, βάζουμε τα χτυπημένα με τη ζάχαρη και βανίλια αυγά και ανακατεύουμε. 2. Παίρνουμε το φύλλο και κόβουμε λωρίδες στενόμακρες. Βάζουμε μέσα γέμιση και διπλώνουμε σε τετράγωνα κομμάτια. 3. Τα τηγανίζουμε σε καυτή φυτίνη. Όταν ψηθούν ρίχνουμε επάνω κανέλλα και λίγη ζάχαρη. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Μυζήθρα γλυκιά
3 πλάκες Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
1 φλιτζάνι(-ια) Ζάχαρη
2 κουταλάκι(-ια) Κανέλλα
0,5 κιλό(-ά) Φύλλο έτοιμο
1 φλιτζάνι(-ια) Βούτυρο
Επιστροφή Καλλιτσουνάκια με φύλλο ζαχαροπλαστικής Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές