Προέλευση:
Αγγελική Καναβάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά προσθέτουμε όλα τα υγρά, το μπέικιν, τη σόδα και αμμωνία διαλυμένα μέσα σε πορτοκαλόζουμο. 2. Προσθέτουμε λίγο αλεύρι, μετά το αμύγδαλο και ξανά το υπόλοιπο αλεύρι έως ότου γίνει μια ζύμη μαλακιά. 3. Πλάθονται σε σχήμα κουλουράκια μικρά ή κάμπιας. 4. Ψήνονται στους 160 βαθμούς σε αερόθερμο φούρνο. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Λάδι
0,5 κιλό(-ά) Ζάχαρη
0,5 κιλό(-ά) Αμύγδαλα κοπανισμένα
1 κρασοπότηρο(-α) Χυμός πορτοκαλιού
1 κρασοπότηρο(-α) Κανελλόζουμο
1 κουτί(-ιά) Μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι(-ια) Σόδα
1 κουταλιά(-ές) Αμμωνία
1 κρασοπότηρο(-α) Κονιάκ
1,5 κιλό(-ά) Αλεύρι
Επιστροφή Καβρουμαδάκια αμυγδάλου Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές