Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε βάζο στον ήλιο, ανακατεύουμε συχνά και όταν η ζάχαρη λιώσει είναι έτοιμο το λικέρ. Γίνεται περίπου σε 10 ημέρες. 2. Το διυλίζουμε από τουλπάνι και το βάζουμε στα μπουκάλια. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Στο βάζο βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κονιάκ το ποίο βάζουμε στο τέλος, όταν έχει λιώσει καλά η ζάχαρη και τα περνάμε από φίλτρο. 
Υλικά
10 τεμάχιο(-α) Μανταρίνια κομμένα στα 4
20 τεμάχιο(-α) Φλούδα από 20 μανταρίνια
1 κιλό(-ά) Ζάχαρη
1,5 κιλό(-ά) Κονιάκ
Επιστροφή Λικέρ μανταρίνι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές