Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ρίχνουμε τις αγκινάρες σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν. 2. Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ με τη συνηθισμένη διαδικασία. 3. Έπειτα παίρνουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε στη κοιλότητα της αγκινάρας τυρί, από πάνω 1 κουταλάκι μπεσαμέλ και τέλος πάνω στη μπεσαμέλ μπόλικο τυρί ρεγγάτο τριμμένο. 4. Ψήνουμε στους 160° έως ότου ροδίσουν. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Αγκινάρες κατεψυγμένες μέτριο μέγεθος
0,5 κούπα(-ες) Κεφαλοτύρι τριμμένο
αρκετό Ρεγγάτο τριμμένο
2 φλιτζάνι(-ια) Μπεσαμέλ
Επιστροφή Αγκινάρες με τυρί Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές