Προέλευση:
Ροζέτα Πεδιαδίτη
Περιγραφή
 
1. Ψήνουμε το κιμά ως συνήθως και του βάζουμε λίγη ντομάτα. 2. Βράζουμε πολύ λίγο τα μακαρόνια. 3. Παίρνουμε ένα ταψί ή πυρέξ, το λαδώνουμε και βάζουμε μια στρώση μακαρόνια, τυρί τριμμένο, κιμά, μυζήθρα τριμμένη, δεύτερη στρώση ταλιατέλες, ξανά τυρί, κιμά, μυζήθρα, τρίτη στρώση μακαρόνια, κιμά και περιχύνουμε με την κόκκινη σάλτσα. 4. Ψήνουμε για λίγο στο φούρνο σε δυνατή φωτιά. Εάν δεν χωράει το ταψί, κάνουμε μόνο 2 στρώσεις μακαρόνια, εξαρτάται από το μέγεθος του ταψιού. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Τα μακαρόνια θα είναι ταλιατέλες ή πένες. 
Υλικά
1 πακέτο(-α) Μακαρόνια
0,5 κιλό(-ά) Κιμάς
300 γραμ. Μυζήθρα γλυκιά
0,5 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
1 είδος(-η) Κρεμμύδι(-α)
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
200 γραμ. Ρεγγάτο τριμμένο
όσο θέλουμε Αλάτι
όσο θέλουμε Πιπέρι
Επιστροφή Πένες ή ταλιατέλες με κιμά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές