Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να σταθεί για να σφίξει. 2. Πλάθουμε στενόμακρα σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 3. Ετοιμάζουμε σάλτσα από ντομάτα και την ρίχνουμε πάνω στα σουτζουκάκια. 4. Τέλος τα αφήνουμε στο φούρνο επί 20'. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Κιμάς
0,5 φλιτζάνι(-ια) Φρυγανιά θρυμματισμένη
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο λιωμένο
1 είδος(-η) Αυγό χτυπημένο
0,5 φλιτζάνι(-ια) Κρασί
λίγο Νερό
όσο θέλουμε Κύμινο
όσο θέλουμε Αλάτι
όσο θέλουμε Πιπέρι
όσο χρειαστεί Λάδι για τηγάνισμα
1 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
0,5 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
λίγο Κόκκινη σάλτσα
Επιστροφή Σουτζουκάκια Σμυρναίικα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές