Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες, τη ντομάτα κομμένη σε κύβους, το κρεμμύδι σε φετάκια, το σκόρδο ολόκληρο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι, ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε το κρασί. 2. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1,5-2 ώρες. 
 
 
Υλικά
4 τεμάχιο(-α) Κολοκυθάκια
2 τεμάχιο(-α) Μελιτζάνα(-ες)
2 τεμάχιο(-α) Καρότα
2 τεμάχιο(-α) Πιπεριά(-ες)
3 τεμάχιο(-α) Πατάτες
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
4 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
λίγο Πιπέρι
λίγο Αλάτι
λίγο Μαϊντανός
1 φλιτζάνα(-ες) Λάδι
1 φλιτζάνα(-ες) Ασπρο κρασί
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες)
Επιστροφή Μπριάμ Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές