Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
Βράζουμε όλα τα υλικά ανακατεμένα στη γάστρα, τα σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 160 βαθμούς περίπου 1 1/2 ώρα. Το κρέας θα είναι κομμένο σε μπουκίτσες και οι πιπεριές σε ροδέλες. 
 
 
Υλικά
1 ποτήρι(-ια) Λάδι
300 γραμ. Φέτα
3 τεμάχιο(-α) Ντομάτα (-ες) ψιλοκομμένη (-ες)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 κρασοπότηρο(-α) Κρασί
λίγη Ρίγανη
1 κιλό(-ά) Χοιρινό σπάλα χωρίς κόκκαλα
2 τεμάχιο(-α) Πιπεριές πράσινες
Επιστροφή Χοιρινό στη γάστρα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές